Teambuilding

Vi samarbejder med en række lokale aktører, der tilbyder unikke oplevelser til erhvervsgæster med fokus på samarbejde, friluftsliv og teambuilding. Som erhvervsgæster hos os køber I en samlet pakke med mødelokaler og forplejning – eventuelt værelser med eget toilet og bad. Vores samarbejdspartnere vil stå for aktiviteter i forbindelse med jeres møde. Aftensmaden bliver enten tilberedt i forbindelse med dagens aktivitet eller I kan nyde den på en af byens restauranter.

 


 

AROS ADVENTURE

Vi samarbejder med Aros Adventure, som er en outdoor virksomhed, der tilbyder autentiske naturoplevelser til erhvervsgæster. Aros Adventure arbejder bl.a. med teambuilding af grupper i naturen. I bliver vejledt af Hother Hennings, der er en fantastisk formidler og historiefortæller.

Aros Adventure skriver:

“Aktive oplevelser skaber sammenhold og udvikling i organisationen. Aros Adventure har stor erfaring med teambuilding og mange ideer til at styrke jeres holdånd. Få gruppen til at arbejde bedre sammen. Find nye styrker i jeres gruppe eller få en god fællesoplevelse, der ryster jer sammen. Vi kommer fra erhvervslivet og kender udfordringerne!”

Aros Adventure tilbyder bl.a. et meget populært arrangement kaldet “Spis Naturen”, hvor deltagere med guidning og teambuilding for øje selv samler mad og tilbereder den sammen over bål.

“Vi tager fat i det allermest basale, når I sammen fanger fisk og skaldyr, pelser vildt og sanker frugt, urter, tang, og hvad vi ellers kan finde i skoven og ved stranden. Vi tilbereder sammen et velsmagende måltid på bålet. I naturen føles afhængigheden af hinanden intens, og de kreative løsninger kommer til deres ret. Processen styrker gruppens samarbejde og medlemmernes relationer.”

Det typiske “Spis Naturen” arrangement tager ca. 5 timer, hvor der er tid til gruppeprocesser, tilberedning af mad og reflektion.

Læs mere om Aros Adventure her.

 


 

LEGO® SERIOUS PLAY®

Vi samarbejder med Adam Hulman, der er certificeret facilitator i LEGO® SERIOUS PLAY®metoden. LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden blev designet  i 1990’erne for at styrke innovation og virksomhedsudvikling . Under vejledning af en trænet facilitator bygger deltagerne individuelt 3D-modeller ved hjælp af LEGO®-klodser, der danner grundlag for diskussioner.

Under byggeprocessen reflekterer deltagerne over emnet og deler derefter deres modeller med de andre. De fleste deltagere  når en tilstand, hvor de er fuldt fokuserede og nysgerrige efter at høre betydningen af ​​hinandens modeller. Den legende tilgang  bidrager til øget engagement og skabelsen af ​​et trygt rum , hvor deltagerne åbner sig op, deler deres erfaringer og ideer. Metoden tilbyder dermed en anderledes måde at takle komplekse udfordringer i organisationer, og derigennem bringe mennesker tættere på hinanden og frigøre deres potentiale i samarbejde.

Adam Hulman skriver:

“Under workshoppen faciliterer jeg processen ved at bruge LEGO® SERIOUS PLAY®-materialer og -metode. Deltagerne bruger officielle sæt, der inkluderer tusindvis af LEGO®-klodser, udviklet specielt til LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden. Efter en afholdt workshop deler jeg mine indsigter under et opfølgende møde, der illustreres med billeder af de modeller, deltagerne har bygget.”

Læs mere om Lego Serious Play her.

 

Læs mere om møder på Danhostel Rønde her.