Spis godt på Danhostel Rønde

DEJLIG MAD LAVET MED KÆRLIGHED

Der er altid gang i vores køkken. Vi laver morgenmad til vores overnattende gæster samt mad til møder, kurser og forskellige selskaber og grupper.

På Danhostel Rønde har vi ansat en uddannet kok samt en køkkenassistent. Derudover får vi dagligt hjælp af vores PGU-elever i det omfang, det er muligt, og kan planlægges ind i deres hverdag.

I vores køkken er det altid en høj prioritet af lave mad fra bunden. Kærligheden til maden kommer til udtryk, når vi følger den fra rå til bearbejdet.

 

BÆREDYGTIGHED OG ØKOLOGI

Vi bruger de råvarer, der er tilgængelige på den pågældende årstid. Dette for at holde køkkenet så bæredygtigt og økonomisk som muligt. Samtidig vil de økologiske råvarer til hver en tid have høj prioritet. Vi er de stolte indehavere af det økologiske spisemærke i bronze.

Både i vores køkken og på resten af vandrehjemmet har vi stort fokus på bæredygtighed – både i vores valg af leverandører, produkter og i forhold til madspild og affaldssortering.

 

 

HVERDAG OG FEST

Vores køkken laver mad til både hverdag og fest. Mandag-fredag laver vi bl.a. morgenanretninger, sandwiches, smørrebrød og tapas.

Holder I fest i huset serverer vi en 2-3 retters menu med f.eks. anrettet fisk til forret, lækkert buffetbord til hovedret og is eller trifli til dessert.

 

 

RING ELLER KIG FORBI

Vi er altid klar til en snak om jeres ønsker og behov – både til levering af mad ud af huset og arrangementer i huset.

Ring og få en uforpligtende snak eller aftal et møde – vi har kaffen klar!