Mindesammenkomst

LAD OS DANNE RAMMEN OM JERES MINDESAMMENKOMST

Danhostel Rønde giver mulighed for at mødes til en mindesammenkomst og dele tanker og minder i en uformel og afslappet atmosfære. Hos os kan I mindes afdøde i smukke og rolige omgivelser med udsigt til Kalø Vig og Bregnet Kirke.

I Havestuen er der direkte udgang til vores store terrasse, hvor kaffen også kan nydes, hvis vejret tillader det.

Vi har rammerne til et fint og mindeværdigt selskab. I kan trygt overlade betjeningen og forplejningen til os og nyde de smukke omgivelser og den storslåede udsigt. Vi tager os af alt det praktiske, så I kan mindes og nyde hinandens selskab. Vi sørger for, at der er fint dækket op til jer og står naturligvis også for servering og afrydning.

Der er mulighed for at benytte lydanlæg, projektor og TV-monitor, hvis I ønsker at vise billeder, video eller afspille sange. Vi er behjælpelige med at få anlæggene til at fungere. Ring gerne til os, så vi ved, hvad I ønsker at bruge af udstyr.

Vi tilbyder flere forskellige slags arrangementer, det vigtigste er, at I får netop den dag, som I ønsker. Ring endelig og fortæl om jeres ønsker, så vil vi forsøge at imødekomme dem.

 

Lokaleleje: kr. 500,- pr. time

 

Kaffearrangement

Kaffe/te og en bolle med smør
Hjemmebagt kage og småkager

Kr. 149,- pr. person

 

Frokostarrangement

2-3 stk. smørrebrød pr. person
Kaffe/te samt småkager

Kr. 179,- pr. person

 

Tilvalg

Pålæg eller ost: kr. 5,- pr. person
Kaffe og kage: kr. 45,- pr. person

 

Der betales for min. 20 personer.

Der bestilles til det antal personer, som man regner med vil komme til arrangementet, og på dagen kan bedemanden kontakte os med et mere specifikt antal.

Vi afholder desværre ikke mindehøjtideligheder i skolernes sommerferie, da vi har mange overnattende gæster.

Ring til os, så tager vi en snak om jeres ønsker til dagen. Kontaktinformationer og receptionens åbningstider findes her.

Der tages forbehold for prisstigninger på råvarer, som kan påvirke kuvertprisen.