Praktiske oplysninger

VELKOMMEN til Danhostel Rønde

Vi glæder os til at kunne byde velkommen.
Vi har samlet lidt praktiske oplysninger, som kan være med til at gøre jeres ophold behageligt.
Disse oplysninger ligger også klar til jer på jeres værelse. Prisen for et værelse i og uden for skolernes sommerferie kan du se her.

GRATIS WIFI

Der er gratis WIFI overalt på vandrehjemmet.
Koder står i infomapperne på værelserne.

RECEPTIONEN

Receptionen er åben alle hverdage kl. 8.00 til kl. 16.00 Som nøglefrit vandrehjem er receptionen normalt ikke bemandet udenfor disse tidspunkter. Vi hjælper gerne med diverse forespørgsler om lokalområdet og du kan købe drikkevarer i åbningstiden.

Receptionens telefontider mandag til fredag kl. 8.00 til 16.00 tlf. 40 40 18 11.
Akut telefon hverdage efter kl. 16.00 samt weekend tlf. 40 29 14 10 – anvendes kun i forbindelse med besøg eller ved akut behov for overnatning.

FÆLLESKØKKEN, HAVESTUE OG OPHOLDSSTUE

Alle fælleslokaler må benyttes under ophold. Dog kan der forekomme tidspunkter, hvor vi har selskaber og lokaler kan være reserveret til anden side.
Alle lokalerne har nøglekoder, som oplyses i sms og e-mail på ankomstdagen.

Opholdsstuen og Havestuen findes i hovedbygningen. Fælleskøkkenet findes i passagen mellem hovedbygningen og værelsesfløjen. Hvis du benytter køleskabet, bedes du samle dine madvarer i en af de hvide plastkasser. Skriv venligst værelsesnr. og dato på kassen. Varer som ikke ligger i kassen, bliver fjernet fra køleskabet under rengøring.

MORGENMAD

Der serveres morgenmadsbuffet hver dag fra kl. 7.30 til 10.00. Smør selv madpakke eller sandwich kan bestilles dagen før.

Morgenbuffet: Voksne kr. 80,- / Børn til 12 år kr. 55,-

SENGELINNED OG HÅNDKLÆDER

Linnedpakker kan lejes ved henvendelse og koster kr. 75,- pr. pakke inkl. et håndklæde. Har I bestilt linnedpakke, ligger disse klar til opredning på værelset sammen med linnedposer. Poserne benyttes til det brugte linned ved afrejse (venligst lad rullemadrasserne ligge på sengene). Har I ikke fået bestilt, har vi lagt ekstra i skabet. Betal venligst for leje inden afrejse kontant eller MobilePay.
Det er ikke tilladt at sove i sovepose. Der SKAL være sengelinned på både seng, dyne og pude. Hvis dette ikke overholdes, pålægger vi et gebyr på kr. 500,- for vask af rullemadras, dyne og pude.

HUSDYR

Hovedbygningen på vandrehjemmet er husdyrfri, men vi har 2 faste dobbeltværelser, som kan benyttes, hvis du har husdyr med. Det koster kr. 150,- at medbringe hund på værelset. Hunde må ikke efterlades alene på værelset uden deres ejer.
Gør venligst opmærksom på ved reservation om du ønsker at medbringe fx. hund.

RYGNING

Rygning er ikke tilladt på værelserne og fællesarealerne – både ude og inde, dette gælder også e-cigaretter. Der henvises til vores rygespots på den anden side af begge bygninger samt ved
kælderdøren i tørvejr. Det er STRENGT forbudt at ryge på værelserne. Bliver der alligevel røget pålægger vi et gebyr på kr. 1500,- til rengøring af værelset.

TERRASSEN

Nyd den fantastiske udsigt ned mod Kalø Slotsruin og hyg jer på terrassen. Grill og bålfad står til rådighed i sommersæsonen og må frit benyttes, men efterlad det venligst som du fandt det – rengjort. Af hensyn til andre gæster bedes ophold være lavmælt og helt ro på terrassen kl. 22. Efter kl. 22 kan I benytte haven, dog stadig under hensyntagen til øvrige gæster.

RENGØRING

Rengøring af værelset efter dit ophold er inkluderet i prisen, men tag meget gerne skrald og flasker med i affaldsstativerne under trappen på terrassen.
Ønsker du ekstra rengøring under dit ophold bestilles dette mod betaling i receptionen. Du er altid velkommen til at låne kost og fejeblad i rengøringsrummet.

FNs VERDENSMÅL

Vi forsøger at gøre FNs verdensmål er en del af vores dagligdag. Vi har blandt andet fokus på bæredygtighed hvor vi arbejder med at finde gode og lokale råvarer til vores køkken, vi er meget opmærksomme på hvad vi bruger af rengøringsmidler og vi vil meget gerne gøre vores del til at sortere affald. Derfor beder vi dig om at benytte vores affaldsstativer til sortering af dit affald – her kan du komme af med flasker med og uden pant, plast, metal, papir/pap, batterier og naturligvis almindelig affald. Tak fordi du hjælper os med at holde rent!

SIKKERHED

Der er brandalarmer på alle værelser. Orientér dig venligst om brand- og evakueringsinstruktionerne ved ankomst.

AFREJSE

Senest kl.10.00 – kom gerne ind og sig farvel.
Har du endnu ikke betalt for linnedpakke og morgenmad, så husk dette ved afrejse.

TILFREDSHED

Et vandrehjem er jo ikke et hotel. Men vi håber, du får et dejligt ophold hos os og mærker, at vi brænder for at give dig gode oplevelser i hyggelige omgivelser. Har du forbedringsforslag, tager vi gerne imod dette.

PGU

Danhostel Rønde ejes af PGU Rosenholm, som er et uddannelsestilbud for unge med særlige behov. Mange af vandrehjemmets opgaver løses i samarbejde med de unge fx forplejning, rengøring og ud- og indvendig vedligeholdelse. Læs mere om uddannelsen på www.pgu.dk

 

Har du brug for yderligere praktiske oplysninger, er du altid velkommen til at henvende dig i receptionen. Vi ønsker dig/jer et behageligt ophold.

Venlig hilsen
Personalet