Møder og kurser

Lokaler og faciliteter til møder og kurser

Hold dine møder og kurser hos Danhostel Rønde. Vores mødelokaler indbyder til intime møder med atmosfære og hyggelige omgivelser – fra 2 – 20 personer.

Vi byder på alt fra korte kaffemøder til flerdagsmøder med mulighed for overnatning – helt efter jeres ønsker og behov. Vores dejlige lyse lokaler byder på smuk udsigt over Kalø Vig. Her kan man finde ro, fordybelse og naturoplevelser, som danner en unik ramme til en indholdsrig dag. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der er rige muligheder for at strække benene og nyde udsigten fra terrassen i pauserne og området omkring vandrehjemmet indbyder til både korte og lange vandreture. Vi laver gerne en lækker sandwich til jer, som kan nydes i den omkringliggende natur – eller I kan sætte jer til bords og nyde en dejlig anretning i vores Havestue med panoramaudsigt.

Tænk på os næste gang du skal holde møder og kurser på Djursland!

 

Danhostel Rønde tilbyder:

Lille mødelokale med plads til 12 personer.
Stort mødelokale med plads til ca. 20 personer – alt efter bordopstilling.

Ud over de to mødelokaler er I velkomne til at anvende vores spisestue og opholdsstue som en del af kurset – hvis I ønsker at arbejde i mindre grupper.

 

Mødelokalerne er udstyret med:

  • WIFI
  • Whiteboard
  • TV monitor
  • Projektor/lærred

 

 

SPÆNDENDE MØDER MED EN EKSTRA DIMENSION

Vi samarbejder med en række lokale aktører, der tilbyder unikke oplevelser til erhvervsgæster med fokus på samarbejde, friluftsliv og skønne naturoplevelser. Som erhvervsgæster hos os køber I en samlet pakke med mødelokaler og forplejning – eventuelt værelser med eget toilet og bad. Vores samarbejdspartnere vil stå for aktiviteter før eller efter jeres møde. Aftensmaden bliver enten tilberedt i forbindelse med dagens aktivitet eller I kan nyde den på en af byens restauranter.

I menuen øverst præsenterer vi nogle af de spændende aktører vi samarbejder med og som vi med glæde vil tage kontakt til, hvis I ønsker en ekstra dimension i forbindelse med jeres mødeaktivitet på vandrehjemmet.

 

DET SIGER VORES GÆSTER

Vi holdt personaledag på Rønde Vandrehjem og tusind tak til jer for en skøn dag. Det er et pragtfuldt sted, med en skøn beliggenhed, hvor man bliver draget af udsigten over hav og marker. Vi fik fuld forplejning hele dagen og der var ikke en finger at sætte på menuen. Alt hvad vi spurgte om kunne lade sig gøre. Så tak til jer for en god dag. Vi kommer helt sikkert igen. /Foreningen Ligeværd

I bestyrelsen for Læsekonsulenternes Landsforening har vi i en årrække holdt jævnlige bestyrelsesmøder på Rønde Vandrehjem. Stedet udgør en ideel ramme for møderne med velindrettet mødelokale, adgang til projektor, whiteboard mm, gode værelser og servering af lækker mad. Samtidig ligger vandrehjemmet med den smukkeste udsigt over Kalø Vig. Vi giver Rønde Vandrehjem vores allerbedste anbefalinger til afholdelse af møder. /Læsekonsulenternes Landsforening

Vi havde en teamtur med outdoor spisning som tema nede ved jægerforbundets bålhytte. Alt var helt fantastisk lige fra servicen i receptionen, madlavning ved bålhytten, morgenmaden, fællesrummet og alle de søde mennesker, der sørgede for, at vi fik en rigtig hyggelig tur sammen. Det kan klart anbefales både til erhverv og turisme. 5 stjerner fra os. /Erhvervsgæst