Møder og kurser

Lokaler og faciliteter til møder og kurser

Hold dine møder og kurser hos Danhostel Rønde. Vi tilbyder en lidt alternativ måde at holde møder på. Vores mødelokaler indbyder til intime møder med atmosfære og hyggelige omgivelser – fra 2 personer.

Vi byder på alt fra korte kaffemøder til flerdagsmøder med mulighed for overnatning – helt efter jeres ønsker og behov. Vores dejlige lyse lokaler byder på smuk udsigt over Kalø Vig. Her kan man finde ro, fordybelse og naturoplevelser, som danner en unik ramme til en indholdsrig dag. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der er rige muligheder for at strække benene og nyde udsigten fra terrassen i pauserne og området omkring vandrehjemmet indbyder til både korte og lange vandreture.

Tænk på os næste gang du skal holde møder og kurser på Djursland!

Danhostel Rønde tilbyder:

Lille mødelokale med plads til 12 personer.
Stort mødelokale med plads til ca. 20 personer – alt efter bordopstilling.

Ud over de to mødelokaler er I velkomne til at anvende vores spisestue og TV-stue som en del af kurset – hvis I ønsker at arbejde i mindre grupper.

Mødelokalerne er udstyret med:
• WIFI
• Flipover
• Whiteboard
• Projektor /lærred

 

 

Priser

Kaffemøde fra 2 pers.: kr. 95,- pr. pers.

Møde i fx. havestuen eller på terrassen inkl. kaffe/te og vand samt enten

-frugt og sødt eller
-friskbagt bolle med pålæg

 

Halvdagsmøde: kr. 245,- pr. pers.

Møde i eget lokale inkl. morgenbord samt vand, frugt under mødet.

 

Dagsmøde: kr. 475,- pr. pers.

Møde i eget lokale inkl. morgenbord, frokost og eftermiddagskaffe med kage samt vand, frugt under mødet.

 

Kursus-/mødedøgn inkl. overnatning: kr. 1.345,- pr. pers./nat

Møde i eget lokale inkl. morgenbord, frokost, eftermiddagskaffe med kage, 2 retters aftenmenu og morgenbord samt vand, frugt under mødet.

 

1 ½ kursus-/mødedøgn inkl. overnatning: kr. 1.545,- pr. pers./nat

Møde i eget lokale inkl. morgenbord, frokost, eftermiddagskaffe med kage, 2 retters aftenmenu (evt. ude af huset), overnatning i enkelt-værelse inkl. linnedpakke, morgenbord og frokost samt vand, frugt og under mødet.

 

BRUG NATUREN TIL AT BOOSTE JERES MØDER

Vi har som noget nyt indgået samarbejde med en række lokale aktører, der tilbyder unikke oplevelser til erhvervskunder med fokus på samarbejde, friluftsliv og skønne naturoplevelser. Med vores nye samarbejdspartnere kan vi tilbyde erhvervskunder spændende erhvervspakker sprængfyldt med gode oplevelser. Fælles for alle aktiviteter er naturen som dynamisk og berigende ramme for jeres dag!

Som erhvervskunde hos os kan I købe en samlet pakke med mødelokaler og forplejning, værelser med eget toilet og bad, morgenmad og frokost. Vores dejlige lyse lokaler byder på smuk udsigt over Kalø Vig. Her kan man finde ro, fordybelse og naturoplevelser, som danner en unik ramme til en indholdsrig dag. Vores samarbejdspartnere vil stå for aktiviteter i løbet af dagen før eller efter jeres møde. Aftensmaden bliver enten tilberedt i forbindelse med dagens aktivitet eller I kan nyde den på en af byens restauranter.

Kontakt os på tlf. 40 40 18 11 og fortæl om jeres ønsker og behov, så vil vi sammen med vores samarbejdspartnere skræddersy det perfekte dagsmøde/mødedøgn/kursus/teambuilding til jer!

 

DET SIGER VORES GÆSTER

Vi holdt personaledag på Rønde Vandrehjem og tusind tak til jer for en skøn dag. Det er et pragtfuldt sted, med en skøn beliggenhed – hvor man bliver draget af udsigten over hav og marker. Vi fik fuld forplejning hele dagen, og der var ikke en finger at sætte på menuen. Alt hvad vi spurgte om – kunne lade sig gøre. Så tak til jer for en god dag. Vi kommer helt sikkert igen /Foreningen Ligeværd

I bestyrelsen for Læsekonsulenternes Landsforening har vi i en årrække holdt jævnlige bestyrelsesmøder på Rønde Vandrehjem. Stedet udgør en ideel ramme for møderne med velindrettet mødelokale, adgang til projektor, whiteboard mm, gode værelser og servering af lækker mad. Samtidig ligger vandrehjemmet med den smukkeste udsigt over Kalø Vig. Vi giver Rønde Vandrehjem vores allerbedste anbefalinger til afholdelse af møder /Læsekonsulenternes Landsforening

Vi havde en team tur med outdoor spisning som tema nede ved jægerforbundets bålhytte. Alt var helt fantastisk lige fra servicen i receptionen, madlavning ved bålhytten, morgenmaden, fællesrummet og alle de søde mennesker, der sørgede for, at vi fik en rigtig hyggelig tur sammen. Det kan klart anbefales både til erhverv og turisme. 5 stjerner fra os /Erhvervskunde