Lej et vandrehjem

Med sin unikke historie og beliggenhed danner Danhostel Rønde den perfekte ramme for hyggeligt samvær med familie og venner.  Vores lokaler indbyder til intime arrangementer med god atmosfære i dejlige omgivelser – den perfekte ramme for f.eks. en familieweekend.

 

 

Ta’ på familieweekend på dejlige Djursland

Som familie, venner, vandregruppe eller noget helt fjerde har I mulighed for at leje hele vandrehjemmet for en weekend, så I råder over alle værelser, fælleslokaler og køkken uden at blive forstyrret af andre gæster.

Når I lejer hele vandrehjemmet har I adgang til:

  • Havestue, sal og opholdsstue
  • 15 værelser
  • Industrikøkken

Vandrehjemmet har to selskabslokaler, hvor der er plads til ca. 50 gæster i alt. Der kan sidde 20-25 gæster i Havestuen og de resterende i Salen, som støder op til Havestuen. I Havestuen bliver I mødt af en fantastisk udsigt over markerne ned mod Kalø Slotsruin og ud mod Mols. Terrassen er også et udsøgt sted at hvile med vind i håret og sol i ansigtet. I haven kan der spilles med bold eller havespil, som I finder i opholdsstuen, der også indeholder bordfodbold og lidt brætspil.

Værelsesbygningen ligger som en seperat bygning med 15 værelser fordelt på 2-, 4- og 6-personers værelser – i alt 52 senge. Alle værelser har eget toilet og bad. I kan leje sengelinned og håndklæder af os eller medbringe jeres eget.

 

 

Priser og betingelser

Lejebeløbet er kr. 22.000,- for en weekend (min. to overnatninger) – kr. 5.000,- for efterfølgende døgn.

Prisen er inkl. moms samt forbrug af el, vand og varme.

Når I lejer hele vandrehjemmet til f.eks. en familieweekend, har I adgang fra fredag kl. 15 til søndag kl. 12. Vandrehjemmet efterlades i pæn og opryddet stand – vi sørger for rengøring af værelser.

Vi står gerne til rådighed for et uforpligtende møde inden I booker, så vi i fællesskab kan planlægge ud fra jeres personlige ønsker. Vores administration og køkken vil hjælpe jer med alle relevante oplysninger og giver gerne gode råd og sparring til lige netop jeres arrangement.

‘Lej et vandrehjem’ kan som udgangspunkt ikke aftales i juni, juli og august.

 

Tilkøb

  • Sengelinned og håndklæder
  • Opdækning
  • Morgenmad
  • Sandwiches

 

 

Udforsk området

Tag på udflugt på Djursland og oplev nogle af Danmarks sjoveste, hyggeligste og mest lærerige attraktioner. Danhostel Rønde ligger med udsigt over det skønne Mols, hvor du kan opleve Nationalpark Mols Bjerge og alt dens skønne natur og mangfoldighed. Nationalpark Mols Bjerge byder på storslåede naturoplevelser ved bl.a. Trehøje, Jernhatten, Molslaboratoriet, Agri Bavnehøj og Karpenhøj Naturcenter. I gåafstand fra vandrehjemmet ligger også Hestehaveskoven, Ringelmose Skov og Kalø Slotsruin, som I har udsigt til fra Havestuen. Find mange gode stier og ruter i området her.

Det bugner med spændende aktiviteter og attraktioner på Djursland for hele familien. Måske skal hele familien en tur i Djurs Sommerland, Ree Park eller Kattegatcentret? Se de mange attraktioner for hele familien her.