Lej et vandrehjem

Med sin unikke historie og beliggenhed danner Danhostel Rønde den perfekte ramme for hyggeligt samvær med familie og venner.  Vores lokaler indbyder til intime arrangementer med god atmosfære i dejlige omgivelser – den perfekte ramme for f.eks. en familieweekend. ‘Lej et vandrehjem’ fungerer på samme måde som at leje et stort sommerhus. I har det hele for jer selv og kan nyde hinandens samvær i ro og mag.

 

 

Ta’ på familieweekend på dejlige Djursland

10% rabat i januar, februar og marts

Som familie, venner, vandregruppe eller noget helt fjerde har I mulighed for at leje hele vandrehjemmet for en weekend, så I råder over alle værelser, fælleslokaler og køkken uden at blive forstyrret af andre gæster. Fordelen ved denne model er netop, at vandrehjemmet er jeres hele weekenden. Lejer I blot nogle eller alle værelser en weekend, kan I risikere, at vi benytter fælleslokalerne til f.eks. mødeaktiviteter.

Når I lejer hele vandrehjemmet har I adgang til:

  • Havestue, sal og opholdsstue
  • 15 værelser
  • Industrikøkken

Vandrehjemmet har to selskabslokaler, hvor der er plads til ca. 50 gæster i alt. Der kan sidde 20-25 gæster i Havestuen og de resterende i Salen, som støder op til Havestuen. I Havestuen bliver I mødt af en fantastisk udsigt over markerne ned mod Kalø Slotsruin og ud mod Mols. Terrassen er også et udsøgt sted at hvile med vind i håret og sol i ansigtet. I haven kan der spilles med bold eller havespil, som I finder i opholdsstuen, der også indeholder bordfodbold og lidt brætspil.

Værelsesbygningen ligger som en seperat bygning med 15 værelser fordelt på 2-, 4- og 6-personers værelser – i alt 52 senge. Alle værelser har eget toilet og bad. I kan leje sengelinned og håndklæder af os eller medbringe jeres eget.

Vi samarbejder med Stenbækhus – Mad på Mols, som er en cateringvirksomhed på Mols. der leverer varme og kolde retter af høj kvalitet. Vi hjælper gerne med at bestille mad til jeres arrangement.

 

 

Priser og betingelser

Lejebeløbet er kr. 23.000,-  for en weekend (min. to overnatninger) – kr. 5.000,- for efterfølgende døgn.

Januar, februar og marts kr. 21.000,-
Juni og august kr. 25.000,-

Prisen er inkl. moms samt forbrug af el, vand og varme.

Når I lejer hele vandrehjemmet til f.eks. en familieweekend, har I adgang fra fredag kl. 15 til søndag kl. 12. Vandrehjemmet efterlades i pæn og opryddet stand – rengøring af værelser er inkluderet i prisen.

Såfremt I har bestilt morgenmad af os, forventer vi, at fælleslokalerne er ryddet op og al service er stillet pænt på afryddervogne, når vi møder ind om morgenen.

Betingelser i forhold til ændringer og afbestilling ses her

 

Tilkøb

  • Sengelinned og håndklæder
  • Opdækning
  • Morgenmad
  • Sandwiches

 

Vi står gerne til rådighed for et uforpligtende møde inden I booker, så vi i fællesskab kan planlægge ud fra jeres personlige ønsker. Vi hjælper jer med alle relevante oplysninger og giver gerne gode råd og sparring til lige netop jeres arrangement.

 

 

Udforsk området

Tag på udflugt på Djursland og oplev nogle af Danmarks sjoveste, hyggeligste og mest lærerige attraktioner. Danhostel Rønde ligger med udsigt over det skønne Mols, hvor du kan opleve Nationalpark Mols Bjerge og alt dens skønne natur og mangfoldighed. Nationalpark Mols Bjerge byder på storslåede naturoplevelser ved bl.a. Trehøje, Jernhatten, Molslaboratoriet, Agri Bavnehøj og Karpenhøj Naturcenter. I gåafstand fra vandrehjemmet ligger også Hestehaveskoven, Ringelmose Skov og Kalø Slotsruin, som I har udsigt til fra Havestuen. Find mange gode stier og ruter i området her.

Det bugner med spændende aktiviteter og attraktioner på Djursland for hele familien. Måske skal hele familien en tur i Djurs Sommerland, Ree Park eller Kattegatcentret? Se de mange attraktioner for hele familien her.