Dejlig mad lavet med kærlighed

I vores køkken er det altid en høj prioritet af lave mad fra bunden. Kærligheden til maden kommer til udtryk, når vi følger den fra rå til bearbejdet. I køkkenet laver vi først og fremmest morgenmad til vores overnattende gæster samt mødeforplejning til mødedeltagere og kursister.

I særlige tilfælde får vi leveret mad udefra, da vores køkken ikke har kapacitet til at lave bl.a. selskabsmad.

Køkkenet bemandes af faste køkkenassistenter og derudover får vi dagligt hjælp af vores PGU-elever i det omfang det er muligt og kan planlægges ind i deres hverdag.

Bæredygtighed og økologi

Vi bruger de råvarer, der er tilgængelige på den pågældende årstid. Dette for at holde køkkenet så bæredygtigt og økonomisk som muligt. Samtidig vil de økologiske råvarer til hver en tid have høj prioritet. Vi er de stolte indehavere af det økologiske spisemærke i bronze.

Både i vores køkken og på resten af vandrehjemmet har vi stort fokus på bæredygtighed – både i vores valg af leverandører, produkter og i forhold til madspild og affaldssortering.