Livets fester
LAD OS STÅ FOR FESTEN
Danhostel Rønde er en hyggelig ramme for mange typer arrangementer, hvor man kan mærke, at vi elsker, at have gæster. Nyd en oase af god atmosfære og service til jeres selskab og fest.
I vores charmerende lokaler har vi plads til 50 gæster. Der kan sidde 20-25 personer i Havestuen, som har den smukkeste udsigt over Kalø Vig, og resten i Salen, som støder op til Havestuen. Der er også gode muligheder for at booke et arrangement med overnatning på vores værelser – alle med eget toilet og bad.
Aftal et uforpligtende møde med os – vi er altid klar til en snak om jeres ønsker. Vores reception og køkken vil hjælpe dig med alle relevante oplysninger, gode råd og forslag til begivenheden. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud til jer i løbet af få dage.
FORPLEJNING
I køkkenet på Danhostel Rønde er det altid en høj prioritet af lave mad fra bunden, så vidt muligt. Kærligheden til maden kommer til udtryk, når vi følger den fra rå til bearbejdet. Det forudsætter også, at vi bruger de råvarer, der er tilgængelige på den pågældende årstid. Dette for at holde køkkenet så bæredygtigt og økonomisk som muligt. Samtidig vil de økologiske råvarer til hver en tid have høj prioritet både til hverdag, selskab og fest.
Jeres menu bliver aftalt på et menumøde forud for arrangementet. Her tager vi en snak om jeres ønsker og vi kommer med forslag til lækre retter, som kan serveres på dagen.
- Forret
- Buffet
- Buffet
- Hjemmebagt kage
OPDÆKNING OG PYNT
På vores menumøde aftaler vi også, hvordan I gerne vil have at dagen skal forløbe og hvordan der skal pyntes og dækkes op. Som udgangspunkt sørger vi altid for opdækningen – med eller uden hvide duge – lidt lys på bordene samt servietter i afdæmpede farver. Har I selv ønsker til farver, blomster eller pynt, er I meget velkomne til selv at sørge for dette og levere det dagen inden arrangementet.
- Opdækning i Havestuen
- Opdækning i Havestuen
- Opdækning i Havestuen
- Opdækning i Salen
VANDREHJEMMETS FESTMENU 2023
Kr. 349,- pr. person
Festmenuen bestilles til min. 20 pers.
Forret – serveres som anretning
Rillette af varmrøget laks og frisk fisk vendt i hjemmerørt mild aioli, creme fraiche og masser af friske krydderurter
Hovedret – serveres som buffet
Langtidsstegt kalveculotte med timian samt bagte rodfrugter og kalvesauce med syrlighed
Kyllingebryst med frisk salvie og bacon samt grillede tomater og oliven-alliance og fløde/estragonsauce
Kartoffelvariationer med afsæt i sæson
To salater som matcher sæson og udvalg af grøntsager
Dessert – serveres på buffet sammen med kaffe og te
Vælg mellem:
Cremet lun chokoladekage med rørt is og bær
Årstidens trifli med creme, sprøde lag af crumble med kompot efter sæson og måske et skvæt sherry
Der tages forbehold for prisstigninger på råvarer, som kan påvirke kuvertprisen.