Mindesammenkomst

LAD OS DANNE RAMMEN OM JERES MINDESAMMENKOMST

Danhostel Rønde giver mulighed for at mødes til en mindesammenkomst og dele tanker og minder i en uformel og afslappet atmosfære. Hos os kan I mindes afdøde i smukke og rolige omgivelser med udsigt til Kalø Vig og Bregnet Kirke.

I Havestuen er der direkte udgang til vores store terrasse, hvor kaffen også kan nydes, hvis vejret tillader det.

Vi har rammerne og erfaringen til at arrangere et fint og mindeværdigt selskab. I kan trygt overlade betjeningen og forplejningen til os og nyde de smukke lyse lokaler og omgivelser – og den storslåede udsigt. Vi tager os af alt det praktiske, så I kan mindes og nyde hinandens selskab.

Vi sørger for, at der er fint dækket op til jer, så I ikke skal tænke på det praktiske. Derudover står vi naturligvis også for servering og afrydning.

Der er mulighed for at benytte lydanlæg, projektor og TV-monitor, hvis I ønsker at vise billeder, video eller afspille sange. Vi er behjælpelige med at få anlæggene til at fungere. Ring gerne til os, så vi ved, hvad I ønsker at bruge af udstyr.

Vi tilbyder flere forskellige slags arrangementer, det vigtigste er, at I får netop den dag, som I ønsker. Ring endelig og fortæl om jeres ønsker, så vil vi forsøge at imødekomme dem.

Kaffearrangement

Kaffe/te og en bolle med smør
Kringle og småkager
139 kr. pr. person

Frokostarrangement

2-3 stk. smørrebrød pr. person
Kaffe/te samt småkager
169 kr. pr. person

Lokaleleje: 200 kr. pr. time

Tilvalg

Pålæg eller ost: 5 kr. pr. person
Lagkage: 45 kr. pr. person
Opdækning med hvide duge: 15 kr. pr. person

Der betales for minimum 15 personer.

Der bestilles til det antal personer, som man regner med vil komme til arrangementet, og på dagen kan bedemanden kontakte os med et mere specifikt antal.

Ring til os, så tager vi en snak om jeres ønsker til dagen. Kontaktinformationer og receptionens åbningstider findes her.