Grupper

GRUPPER

Med en unik historie og beliggenhed er Rønde Vandrerhjem den perfekte ramme for alle typer af arrangementer – store som små.

Nyd den formidable udsigt over det smukke Kalø Vig og Mols Bjerge, mens du sammen med familie, venner eller forretningforbindelser nyder den veltilberedte mad fra vores kreative køkken.

Vi er tæt på et utal af aktiviteter og attraktioner på Djursland og lige udenfor døren er vi beriget med Nationalpark Mols Bjerge, som byder på de skønneste vandreruter og natur og aktivitet.

I vores to selskabslokaler har vi plads til 50 gæster i alt. Der er mulighed for overnatning med morgenmad i forbindelse med et arrangement. Vi har plads til 52 overnattende gæster.

Vi står gerne til rådighed til et uforpligtende møde inden du booker hos os, så vi i fællesskab kan planlægge ud fra dine personlige ønsker. Vores administration og køkken vil hjælpe dig med alle relevante oplysninger, og giver gerne gode råd og sparring til lige netop jeres arrangement.

Lejrskole – cykeltur – vandretur – mindekomsammen – udflugt

Skal I på bustur, vandretur, cykeltur eller er I et selskab som ønsker en hyggestund, så kontakt os for at aftale forplejning. Vi er kendt for vores store hjemmelavede lagkager, hjemmebagte kringler og boller

Lagkage

 

 

 

 

 

Skal I samles efter en begravelse eller bisættelse, serverer vi kaffe, the, smørrebrød eller lige hvad I ønsker.