Møder og kurser

Lokaler og faciliteter til møder og kurser

Hold dine møder og kurser hos Danhostel Rønde. Vi tilbyder en lidt alternativ måde at holde møder på. Vores mødelokaler indbyder til intime møder med atmosfære og hyggelige omgivelser – fra 2 personer.

Vi byder på alt fra korte kaffemøder til flerdagsmøder med mulighed for overnatning – helt efter jeres ønsker og behov. Vores dejlige lyse lokaler byder på smuk udsigt over Kalø Vig. Her kan man finde ro, fordybelse og naturoplevelser, som danner en unik ramme til en indholdsrig dag. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der er rige muligheder for at strække benene og nyde udsigten fra terrassen i pauserne og området omkring vandrehjemmet indbyder til både korte og lange vandreture.

Tænk på os næste gang du skal holde møder og kurser på Djursland!

Danhostel Rønde kan tilbyde:

Lille mødelokale med plads til 12 personer.
Stort mødelokale med plads til ca. 20 personer – alt efter bordopstilling.

Ud over de to mødelokaler er I velkomne til at anvende vores spisestue og TV-stue som en del af kurset – hvis I ønsker at arbejde i mindre grupper.

Mødelokalerne er udstyret med:
• WIFI
• Flipover
• Whiteboard
• Projektor /lærred

 

 

Priser

Kaffemøde fra 2 pers.: 95 kr. pr. pers.

Møde i fx. havestuen eller på terrassen inkl. kaffe/te og vand samt enten

-frugt og sødt eller
-friskbagt bolle med pålæg

Halvdagsmøde: 245 kr. pr. pers.

Møde i eget lokale inkl. morgenbord samt vand, frugt under mødet.

Dagsmøde: 475 kr. pr. pers.

Møde i eget lokale inkl. morgenbord, frokost og eftermiddagskaffe med kage samt vand, frugt under mødet.

Kursus-/mødedøgn inkl. overnatning: 1.345 kr. pr. pers./nat

Møde i eget lokale inkl. morgenbord, frokost, eftermiddagskaffe med kage, 2 retters aftenmenu og morgenbord samt vand, frugt under mødet.

1 ½ kursus-/mødedøgn inkl. overnatning: 1.545 kr. pr. pers./nat

Møde i eget lokale inkl. morgenbord, frokost, eftermiddagskaffe med kage, 2 retters aftenmenu (evt. ude af huset), overnatning i enkelt-værelse inkl. linnedpakke, morgenbord og frokost samt vand, frugt og under mødet.

 

 

Læs mere om vores betingelser her

Læs mere om vores køkken her

 

Brug naturen til at booste jeres møder

Vi har som noget nyt indgået samarbejde med en række lokale aktører, der tilbyder unikke oplevelser til erhvervskunder med fokus på samarbejde, friluftsliv og skønne naturoplevelser. Med vores nye samarbejdspartnere kan vi tilbyde erhvervskunder spændende erhvervspakker sprængfyldt med gode oplevelser. Fælles for alle aktiviteter er naturen som dynamisk og berigende ramme for jeres dag!

Som erhvervskunde hos os kan I købe en samlet pakke med mødelokaler og forplejning, værelser med eget toilet og bad, morgenmad og frokost. Vores dejlige lyse lokaler byder på smuk udsigt over Kalø Vig. Her kan man finde ro, fordybelse og naturoplevelser, som danner en unik ramme til en indholdsrig dag. Vores samarbejdspartnere vil stå for aktiviteter i løbet af dagen før eller efter jeres møde. Aftensmaden bliver enten tilberedt i forbindelse med dagens aktivitet eller I kan nyde den på en af byens restauranter.

Kontakt os på tlf. 40 40 18 11 og fortæl om jeres ønsker og behov, så vil vi sammen med vores samarbejdspartnere skræddersy det perfekte dagsmøde/mødedøgn/kursus/teambuilding til jer!