Livets fester…

Kom og få en snak om jeres arrangement

Rønde Vandrehjem er en hyggelig ramme for mange typer arrangementer – en oase af god atmosfære og service – hvor man kan mærke at vi elsker at have gæster.

I vores dejlige lyse lokaler har vi plads til op imod 50 gæster – alle dage året rundt. Der er også gode muligheder for at booke et arrangement med overnatning

Aftal et uforpligtende møde med os – vi er altid klar til en snak om jeres ønsker. Vores reception og køkken vil hjælpe dig med alle relevante oplysninger, gode råd og forslag til begivenheden. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud til jer i løbet af få dage…

… der er altid en lejlighed til at hygge sig, feste og blive forkælet med god mad.

Forplejning

I køkkenet på Rønde vandrehjem vil det altid være en høj prioritet af lave vores mad fra bunden, så vidt muligt. Kærligheden til maden kommer til udtryk, når vi følger den fra rå til bearbejdet, og får et færdigt resultat vi kender fra start til slut.

Vi forsøger at bruge de råvarer, der bliver produceret i PGUs eget økologiske gartneri, hvor der blandt andet formidles krydderurter, rodfrugter, salater, kål, agurker, bønner, tomater, ærter og mange flere lækre grøntsager. Dette forudsætter også at vi bruger de råvarer, der er tilgængelige på den pågældende årstid, både for at holde køkkenet så bæredygtigt og så økonomisk som muligt. Samtidig vil de økologiske råvarer til hver en tid have høj prioritet.

Jeres menu bliver aftalt på et menumøde forud for dit arrangement. Vi tager en snak om jeres ønsker og vi kommer med forslag lækre retter som kan serveres på dagen.

Bliv inspireret

Vandrehjems Festmenu 2022

Tapasbuffet 2022

Brunchbuffet 2022

 

Opdækning og pynt

På vores menumøde aftaler vi naturligvis også hvordan I gerne vil have at dagen skal forløbe og hvordan der skal pyntes og dækkes op… Som udgangs punkt sørger vi altid for opdækningen – med eller uden hvide duge – lidt lys på bordene samt servietter i afdæmpede farver. Har I selv ønsker  til farver, blomster eller pynt – er I meget velkommen til at sørge for dette – og levere det dagen inden arrangementet.

 

Ring og hør om vi har ledigt – og aftal et uforpligtende møde med os på tel.: 4040 1811