Livets fester

Kom og få en snak om jeres arrangement

Danhostel Rønde er en hyggelig ramme for mange typer arrangementer, hvor man kan mærke, vi elsker, at have gæster. Nyd en oase af god atmosfære og service til jeres selskab og fest.

I vores dejlige lyse lokaler har vi plads til op til 50 gæster – alle dage året rundt. Der er også gode muligheder for at booke et arrangement med overnatning på vores værelser.

Aftal et uforpligtende møde med os – vi er altid klar til en snak om jeres ønsker. Vores reception og køkken vil hjælpe dig med alle relevante oplysninger, gode råd og forslag til begivenheden. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud til jer i løbet af få dage

… der er altid en lejlighed til at hygge sig, feste og blive forkælet med god mad.

Forplejning

I køkkenet på Danhostel Rønde vil det altid være en høj prioritet af lave vores mad fra bunden, så vidt muligt. Kærligheden til maden kommer til udtryk, når vi følger den fra rå til bearbejdet.

Vi forsøger at bruge de råvarer, der bliver produceret i PGUs eget økologiske gartneri, ØKOurt, hvor der blandt andet formidles krydderurter, rodfrugter, salater, kål, agurker, bønner, tomater, ærter og mange flere lækre grøntsager.

Dette forudsætter også at vi bruger de råvarer, der er tilgængelige på den pågældende årstid. Dette for at holde køkkenet så bæredygtigt og økonomisk som muligt. Samtidig vil de økologiske råvarer til hver en tid have høj prioritet både til hverdag, selskab og fest.

Jeres menu bliver aftalt på et menumøde forud for dit arrangement. Vi tager en snak om jeres ønsker og vi kommer med forslag lækre retter som kan serveres på dagen.

Opdækning og pynt

På vores menumøde aftaler vi også, hvordan I gerne vil have at dagen skal forløbe og hvordan der skal pyntes og dækkes op. Som udgangspunkt sørger vi altid for opdækningen – med eller uden hvide duge – lidt lys på bordene samt servietter i afdæmpede farver. Har I selv ønsker til farver, blomster eller pynt – er I meget velkommen til at sørge for dette – og levere det dagen inden arrangementet.

VANDREHJEMMETS FESTMENU 2022

Festmenuen bestilles til min. 15 pers.

299 kr. pr. pers.

Forret – serveres som anretning

Rillette af varmrøget laks og frisk fisk vendt i hjemmerørt mild aioli, creme fraiche og masser af friske krydderurter

Hovedret – serveres som buffet

Langtidsstegt kalveculotte med timian samt bagte rodfrugter og kalvesauce med syrlighed

Kyllingebryst med frisk salvie og bacon samt grillede tomater og oliven alliance samt fløde/estragon sauce

Kartoffelvariationer med afsæt i sæson

2 salater som matcher årstid og udvalg af salater og grøntsager

Dessert – serveres på buffet sammen med kaffe og te

Vælg mellem:

Cremet lun chokoladekage som vi kan lide det – blød og sød – med rørt is og bær

Årstidens trifli med creme, sprøde lag af crumble med kompot efter sæson og måske et skvæt sherry

Hent som pdf her