Livets fester

LAD OS STÅ FOR FESTEN

Danhostel Rønde er en hyggelig ramme for mange typer arrangementer, hvor man kan mærke, at vi elsker, at have gæster. Nyd en oase af god atmosfære og service til jeres selskab og fest.

I vores charmerende lokaler har vi plads til 50 gæster. Der kan sidde 20-25 personer i Havestuen, som har den smukkeste udsigt over Kalø Vig, og resten i Salen, som støder op til Havestuen. Der er også gode muligheder for at booke et arrangement med overnatning på vores værelser – alle med eget toilet og bad.

Aftal et uforpligtende møde med os – vi er altid klar til en snak om jeres ønsker. Vores reception og køkken vil hjælpe dig med alle relevante oplysninger, gode råd og forslag til begivenheden. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud til jer i løbet af få dage.

 

FORPLEJNING

I køkkenet på Danhostel Rønde er det altid en høj prioritet af lave mad fra bunden, så vidt muligt. Kærligheden til maden kommer til udtryk, når vi følger den fra rå til bearbejdet. Det forudsætter også, at vi bruger de råvarer, der er tilgængelige på den pågældende årstid. Dette for at holde køkkenet så bæredygtigt og økonomisk som muligt. Samtidig vil de økologiske råvarer til hver en tid have høj prioritet både til hverdag, selskab og fest.

Jeres menu bliver aftalt på et menumøde forud for arrangementet. Her tager vi en snak om jeres ønsker og vi kommer med forslag til lækre retter, som kan serveres på dagen.

 

 

 

OPDÆKNING OG PYNT

På vores menumøde aftaler vi også, hvordan I gerne vil have at dagen skal forløbe og hvordan der skal pyntes og dækkes op. Som udgangspunkt sørger vi altid for opdækningen – med eller uden hvide duge – lidt lys på bordene samt servietter i afdæmpede farver. Har I selv ønsker til farver, blomster eller pynt, er I meget velkomne til selv at sørge for dette og levere det dagen inden arrangementet.

 

 

VANDREHJEMMETS FESTMENU 2023

Kr. 349,- pr. person

Festmenuen bestilles til min. 20 pers.

 

Forret – serveres som anretning

Rillette af varmrøget laks og frisk fisk vendt i hjemmerørt mild aioli, creme fraiche og masser af friske krydderurter

 

Hovedret – serveres som buffet

Langtidsstegt kalveculotte med timian samt bagte rodfrugter og kalvesauce med syrlighed

Kyllingebryst med frisk salvie og bacon samt grillede tomater og oliven-alliance og fløde/estragonsauce

Kartoffelvariationer med afsæt i sæson

To salater som matcher sæson og udvalg af grøntsager

 

Dessert – serveres på buffet sammen med kaffe og te

Vælg mellem:

Cremet lun chokoladekage med rørt is og bær

Årstidens trifli med creme, sprøde lag af crumble med kompot efter sæson og måske et skvæt sherry

 

Der tages forbehold for prisstigninger på råvarer, som kan påvirke kuvertprisen.