Praktiske oplysninger

VELKOMMEN til Danhostel Rønde Vandrerhjem

Vi glæder os til at kunne byde velkommen.
Vi har samlet lidt praktisk information, som kan være med til at gøre jeres ophold behageligt.
Disse oplysninger ligger også klar til jer på jeres værelse.

GRATIS WIFI
Der er gratis WIFI overalt på vandrehjemmet.
Koder står i infomapperne på værelserne.

RECEPTIONEN
Vi har skiftende åbningstider – så se venligst åbningstider på tavlen ved indgangen.
Som nøglefrit vandrehjem er receptionen normalt ikke bemandet udenfor disse tidspunkter.

Receptionens telefontider mandag til fredag kl. 8 til 16 tlf. 86 99 56 00 eller 40 40 18 11
Akut telefon hverdage efter kl. 16 samt weekend tlf. 40 29 14 10.Vi hjælper gerne med diverse forespørgsler om lokalområdet og du kan købe drikkevarer i åbningstiden.

FÆLLESKØKKEN, HAVESTUE OG TV STUE
Alle fælleslokaler må benyttes under ophold. Dog kan der forekomme tidspunkter hvor vi har selskaber og lokaler kan være reserveret til anden side.
Alle lokalerne har nøglekode og koderne oplyses i infomappen på værelset.

Fælleskøkkenet findes i passagen mellem hovedbygningen og værelsesfløjen. TV stuen og havestuen findes i hovedbygningen.
Hvis du benytter køleskab, er du velkommen til at samle dine madvarer i en af de hvide plastkasse. Skriv venligst værelsesnr. og dato på kassen. Varer som ikke ligger i kassen bliver fjernet fra køleskabet under rengøring.

MORGENMAD
Der serveres morgenmadsbuffet i perioden 26. april 2021 til og med uge 42 fra kl. 7.30 til 10.00.
I vintersæsonen kan der bestilles Morgenmadspose. Skal forudbestilles senest dagen før kl. 16. Smør selv madpakke eller sandwich kan ligeledes bestilles.

Morgenbuffet                             voksne kr. 75,- / Børn til 12 år kr. 50,-
Morgenmadspose                     Pr. pers. kr. 55,-
Madpakke eller sandwich      Pr. pers. kr. 45,-

SENGELINNED OG HÅNDKLÆDER
Linnedpakker kan lejes ved henvendelse til Vandrerhjemmet og koster kr. 65,- pr pakke inkl. et håndklæde. Har I bestilt linnedpakke ligger disse klar til opredning på værelset sammen med linnedposer. Poserne benyttes til det brugte linned ved afrejse (venligst lad rullemadrasserne ligge på sengene). Har I ikke lige fået bestilt, har vi lagt ekstra i skabet. Betal venligst for leje inden afrejse kontant eller MobilePay.
Det er kun tilladt at benytte sovepose, hvis der også er medbragt lagen og pudebetræk.

HUSDYR
Hovedbygningen på vandrehjemmet er husdyrfri, men vi har 2 faste dobbeltværelser, som kan benyttes i tilfælde af at du har husdyr med.
Gør venligst opmærksom på ved reservation OM du ønsker at medbringe fx. hund!

RYGNING
Rygning er ikke tilladt på værelserne og fællesarealerne – både ude og inde, dette gælder også e-cigaretter. Der henvises til vores rygespots på den anden side af begge bygninger samt ved
kælderdøren i tørvejr.

TERRASSEN
Nyd den fantastiske udsigt ned mod Kalø Slotsruin og hyg jer på terrassen. Grill og bålfad står tilrådighed i sommersæsonen og må frit benyttes, men efterlad det venligst som du fandt det – rengjort.
Af hensyn til andre gæster bedes ophold være lavmælt og helt ro på terrassen kl. 22. Efter kl. 22 kan I benytte haven, dog stadig under hensyntagen til øvrige gæster.

RENGØRING
Rengøring af værelset efter dit ophold er inkluderet i prisen, men tag meget gerne skrald og flasker med i affaldsstativerne under trappen på terrassen.
Ønsker du ekstra rengøring under dit ophold bestilles dette mod betaling i receptionen. Du er altid velkommen til at låne kost og fejeblad i rengøringsrummet.

FNs VERDENSMÅL
Vi forsøger at gøre FNs verdensmål er en del af vores dagligdag. Vi har blandt andet fokus på bæredygtighed hvor vi arbejder med at finde gode og lokale råvarer til vores køkken, vi er meget opmærksomme på hvad vi bruger af rengøringsmidler og vi vil meget gerne gøre vores del til at sortere affald. Derfor beder vi dig om at benytte vores affaldsstativer til sortering af dit affald – her kan du komme af med flasker med og uden pant, plast, metal, papir/pap, batterier og naturligvis almindelig affald. Tak fordi du hjælper os med at holde rent!

SIKKERHED
Der er brandalarmer på alle værelser. Orientér dig venligst om brand- og evakueringsinstruktionerne ved ankomst.

AFREJSE
Senest kl.10.00 – kom gerne ind og sig farvel.
Har du endnu ikke betalt for linnedpakke og morgenmad, så husk dette ved afrejse.

TILFREDSHED
Et vandrehjem er jo ikke et hotel. Men vi håber, du får et dejligt ophold hos os og har mærker, at vi brænder for at give dig hyggelige og glade omgivelser. Har du forbedringsforslag, tager vi gerne imod dette.

HISTORIE
Danhostel Rønde ejes af PGU Rosenholm, som er et uddannelsestilbud for unge med særlige behov. Mange af vandrehjemmets opgaver løses i samarbejde med de unge fx forplejning, rengøring og ud- og indvendig vedligeholdelse. Læs mere om uddannelsen på www.pgu.dk

Vi ønsker dig/jer et behageligt ophold.

Venlig hilsen
Personalet