Vores køkken

Dejlig mad lavet med kærlighed

Der er altid gang i vores køkken. Vi laver morgenmad til vores overnattende gæster samt mad til møder og kurser samt forskellige selskaber og grupper.

På Danhostel Rønde har vi ansat en uddannet kok samt en køkkenassistent. Desuden får vi dagligt hjælp af vores PGU-elever i det omfang det er muligt og kan planlægges ind i deres hverdag.

I køkkenet vil det altid være en høj prioritet af lave vores mad fra bunden. Kærligheden til maden kommer til udtryk, når vi følger den fra rå til bearbejdet.

 

Bæredygtighed og økologi

Vi forsøger at bruge de råvarer, der bliver produceret i PGUs eget økologiske gartneri ØKOurt i Hornslet. Her formidles der bl.a. krydderurter, rodfrugter, salater, kål, agurker, bønner, tomater, ærter og mange flere lækre grøntsager.

Vi bruger de råvarer, der er tilgængelige på den pågældende årstid. Dette for at holde køkkenet så bæredygtigt og økonomisk som muligt. Samtidig vil de økologiske råvarer til hver en tid have høj prioritet.

Både i vores køkken og på resten af vandrehjemmet har vi stort fokus på bæredygtighed – både i vores valg af leverandører, produkter samt i forhold til madspild og affaldssortering.

 

Hverdag og fest

Vores køkken laver mad til både hverdag og fest. Mandag-fredag laver vi bl.a. morgenanretninger, sandwiches, smørrebrød og tapas.

Holder I fest i huset serverer vi en 2-3 retters menu med f.eks. anrettet fisk til forret, lækkert buffetbord til hovedret og is eller trifli til dessert.

 

Ring eller kig forbi

Vi er altid klar til en snak om jeres ønsker og behov – både til levering af mad ud af huset samt arrangementer i huset.

Ring og få en uforpligtende snak eller aftal et møde – vi har kaffen klar!